Curs actual | Curs 2021/2022

Visita a l'exposició ‘Underground i contracultura a la Catalunya dels 70’

El passat dimecres 29 de setembre, alumnes de 2n i 4t curs de l'especialitat de Disseny Gràfic del Campus Vic, van visitar l'exposició Underground i contracultura a la Catalunya dels 70 al Palau Robert de Barcelona.

L’exposició, amb més de 700 peces, proposa una mirada exhaustiva, inèdita fins ara, als protagonistes i als moviments socials i culturals d’una època transcendental. Dividida en diferents espais temàtics, documenta la irrupció de les comunes, el feminisme, la psicodèlia, l’ecologia, l’espiritualitat, les músiques i les arts d’avantguarda, els còmics o els fanzines, entre moltes altres referències.

+ informació


4 octubre 2021 | ESDAPC Campus Vic, Totes les notícies

Galeria