Current course | Curs 2021/2022

Conferència, ’Branding sensorial’, a càrrec de Borja Martínez de l'estudi ‘Lo Siento’

El proper dilluns, 4 d'octubre a les 12:00, a la sala d'actes del Campus Llotja, Conferència, Branding sensorial, a càrrec de Borja Martínez. La conferència s'enmarca dins l'assignatura Projectes III de tercer curs de Disseny Gràfic.

La identitat de marca comença amb l'oïda (escoltar el client) amb el tacte (entendre i palpar el producte), amb la intuïció (olfacte) i acaba amb la vista (imatge). Gràcies als sentits captem fonamentalment el missatge –el concepte– i com a resultat final, experimentem la sensació d'emocionar-nos...

A l'estudi
Lo Siento, sentim el que fem, per això tots els sentits estan involucrats en els nostres processos de creació. Rescatem processos artesanals del passat per a comunicar la nostra particular manera de veure en el futur.  Borja Martínez és director creatiu i fundador de Lo Siento Studio i imparteix classes de manera freqüent en les millors universitats de disseny d'Europa.

L'estudi Lo Siento reuneix un equip de 6 professionals i desenvolupa projectes en els camps del disseny corporatiu, embalatge, restauració o disseny de web i exposicions.

+ informació
www.losiento.net
www.behance.net/losiento
Facebook: losientostudio
Twitter: @LoSientoStudio
Instagram: @losientostudio
30 September 2021 | ESDAPC Campus Llotja, All news