Current course | Curs 2021/2022

‘Projeccions, instal·lacions lumíniques i mapping’ a càrrec de Ricardo Silveira Cançado

Dilluns 11 d'octubre, a les 11 h a la Sala d'Actes del Campus Llotja, xerrada dins del marc de l'assignatura optativa de 4t Espais Efímers. La xerrada va anar a càrrec de Ricardo Cançado, (aka VJ Eletroiman), VJ brasileny que treballa un imaginari audiovisual basat en la cultura popular de Brasil.

Les seves obres són sovint projectades en instal·lacions que incorporen grans pantalles. Treballa sovint en projectes immersius, que permeten la submersió de l'espectador en l'obra d'art. D'aquesta manera, l'espectador no només mira l'obra, sinó que passa a formar part d'aquesta. El so, la llum, les imatges i els colors formen part d'aquestes instal·lcions, que requereixen altres sentits, a més del sentit de la vista.
14 October 2021 | ESDAPC, Conferences

Gallery